Betaalmogelijkheden


Altijd Veilig betalen via het Omnikassa systeem van Rabobank

Hi Gain Guitars biedt online maar verschillende betaalmethoden: iDEAL, Visa, Mastercard, American Express en bankoverschrijving. Onze online kassa is beveiligd door het gerenommeerde bedrijf OmniKassa Systeem van de Rabobank. De Rabobank verzekert je dat je financi�le gegevens verwerkt worden volgens de meest strikte beveiligingsnormen.


iDeal

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. De meest gebruikte online betaalmethode in Nederland is iDeal. U hoeft enkel uw bank te kiezen, in te loggen en de betaling te autoriseren (bijvoorbeeld met een TAN-code of card reader). Het geld wordt meteen afgeschreven. Hi Gain Guitars kan zo snel beginnen met het klaarzetten van uw bestelling.


CreditCard

Bij Hi Gain Guitars kan je veilig betalen met creditcard. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden.

Tijdens de betaling moet je het kaartnummer en de vervaldatum van je bankkaart ingeven. Deze informatie wordt standaard op alle nieuwe bankkaarten vermeld. Voor de oudere kaarten kan je de gegevens online aanvragen via de website van je bank.

Je creditcardgegevens worden beveiligd verstuurd en niet door ons opgeslagen.


Overboeking/Banktransfer

Betaalt u liever niet binnen een digitale omgeving? Kies dan voor vooruitbetaling per bank en schrijf het verschuldigde bedrag handmatig over naar Hi Gain guitars.


Rabobank: NL90RABO0111666082
T.a.v. Hi Gain Guitars
BIC: RABONL2U


Speciaal voor de zakelijke markt is er de mogelijkheid om op rekening te kopen.

Meer informatie? Vraag het via info@higainguitars.com of +31 (0)30-8200586Brands
Newsletter
Altijd als eerste op de hoogte.
E-Mail Address:

 
Eastman AR405E Hollow Body Guitar Sunburst
 Eastman AR405E Sunburst   Ne...
Our Price: €1.099,00
Our Price: €899,01