Over ons

Wat leuk dat u dit wilt lezen.

Onze Bas & Gitaar Speciaalzaak Hi Gain Guitars is in 2012 opgericht, omdat wij vonden dat er meer service en kwaliteit geleverd kon worden.

Wij willen graag de muzikant (in dop) ondersteunen door het bieden van hoge kwaliteit instrumenten, advies en service. Dit doen wij zo persoonlijk mogelijk.

Met ons team nemen we de tijd om te luisteren en kunnen we inspringen op wat u wilt. Het Hi Gain team is ondertussen gegroeid met 3 muziekleraren: Don Johnson (gitaar), Chris van der Meer (drums) en Hidde Roorda (basgitaar) en een aantal muzikale bikkels.

Aad van Holsteijn Marijke LeidelmeijerHet Hi Gain team (groepsfoto volgt)
Gitarist, Reparateur, SalesBassist, Sales, MarketingHans, Cas, Daan, Leroy en Arjan

Bij ons zal je nooit alleen maar de standaard gitaren en bassen aantreffen. Wij houden van speciale en limited edition instrumenten. Zo vind u naast starterpakketten en klassieke beginnersgitaren ook tal van van grote gitaar merken, zoals Fender, Gretsch, Guild, Eastman en Takamine, maar ook exclusieve gitaarmerken zoals Mayones, EVH, Duesenberg, Levinson, Spear.

U kunt ervanuit gaan, dat online of in de winkel u en uw instrument met zorg behandeld worden. Wij garanderen goede service.

Als er nog vragen zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen info@higainguitars.com of te bellen op 030-8200586.

       
Merken
Nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.
E-Mailadres:

 
Ortega Mandoline RMF100AVO B-stock
 FLAMED WOOD  INCLUSIVE CASE &n...
PRICE€999,00
PRICE€675,00