Fender Custom Shop 4-Step Cleaning Kit (4 pak)
[Onderhoud]

In magazijn. <br> Binnen 2-7 werkdagen in huis In magazijn.
Binnen 2-7 werkdagen in huis
 

€24,80 

Gratis verzenden boven de €50,-

Veilig Betalen

Altijd afgesteld en gecontroleerd

 
Productvideo:

Fender Custom Shop 4-Step Cleaning Kit (4 pak)

De Fender Custom Shop ® Deluxe Guitar Care System is een handig pakket dat een fles van elk Fender Custom Shop Guitar Care product bevat: Cleaner, Polish, Quick Clean en toets Remedy.

 

Fender Custom Shop poetsmiddelen en wassen zijn hoogwaardige carnauba formuleringen die geen siliconen, harsen, polymeren, bindmiddelen of alcohol bevatten.

Onze poetsmiddelen zijn compatibel met alle afwerkingen, inclusief nitrocellulose. Fingerprinting en strepen op zwarte afwerking is sterk verminderd, met absoluut geen doffe opbouw.

 

Fender Toets Remedy is een speciale citrus / bijenwas formulering die is ontworpen om vuil en vet uit het fretboard te tillen.

 

Fender Guitar Quick Clean is een positief geladen anti-statische formule die stof, zweet, vuil en vingerafdrukken weerstaat. Ultraviolet beschermende coating verhoogt de glans en diepte van de gitaar afwerkingen. Veilig te gebruiken op alle afwerkingen, inclusief nitrocellulose. Werkt ook goed op chroom en kunststof

 

Fender Guitar Polish is een niet-schurende  formule met ultraviolet filtering die de levensduur van de afwerking van het instrument verlengt. Bevat geen schuurmiddelen, additieven of kit en is veilig te gebruiken op alle afwerkingen, inclusief nitrocellulose. Werkt ook goed op chroom en kunststof.

 

Fender Guitar Cleaner is een makkelijk te gebruiken formule met een speciale mix van ultra-fijn polijsten stoffen die het instrument te herstellen in hun oorspronkelijke glans. Verwijdert veilig nevel, oxidatie, wax, vingerafdrukken, vlekken en vuil.

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Merken
Nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.
E-Mailadres: