Blackstar Fly 3W Pack
[Versterker]

In magazijn. <br> Binnen 2-7 werkdagen in huis In magazijn.
Binnen 2-7 werkdagen in huis
 

€109,00 

Gratis verzenden boven de €50,-

Veilig Betalen

Altijd afgesteld en gecontroleerd

Gratis onderhoudsbeurt t.w.v. €50,-

 
Productvideo:

Blackstar Fly pack combineert de Fly 3watt met een extentie cabinet & adapter

 

Blackstar FLY 3 Watt mini gitaarversterker combo

 

Algemeen

Laat u niet misleiden door zijn formaat, want de Blackstar FLY 3 levert dezelfde prestaties als zijn grotere broers uit de ID:Series. Met 3 Watt vermogen en een 3 inch speaker is deze mini combo echter speciaal bedoeld als oefenversterker voor in de slaapkamer. Hij is klein genoeg om op uw computerbureau te plaatsen en past zelfs in een rugzak. Omdat de Blackstar FLY 3 zowel op adapter als batterijen werkt, kunt u hem overal mee naartoe nemen om te jammen. Ideaal voor op vakantie!

 

Blackstar FLY 3: veelzijdige mini gitaarversterker

 

Met slechts vijf knoppen is de Blackstar FLY 3 gemakkelijk te bedienen. De Gain-knop regelt de hoeveelheid oversturing voor beide kanalen (clean en overdrive), van een subtiel randje tot heftige scheur. De toonregeling is Blackstar's gepatenteerde ISF-knop (Infinite Shape Feature), waarmee u het klankkarakter verandert van Amerikaanse naar Brits. Verder beschikt de Blackstar FLY 3 over een ingebouwd digitaal delay-effect, waarvan u de snelheid en het niveau kunt instellen. Kortom een veelzijdig klein combootje.

 

Handige ins en outs

 

Om mee te jammen met uw favoriete muziek of backing track, beschikt de Blackstar FLY 3 over een MP3-/lijningang. Voor stille oefensessies is er een hoofdtelefoonuitgang met speakersimulatie, die tevens fungeert als lijnuitgang voor opnames. Achterop vindt u het compartiment voor de 6 AA-batterijen en de ingang voor de optionele 9V-adapter. Tot slot is er een RJ45-aansluiting voor de optionele Blackstar FLY 103 Extension CAB, zodat u een 6 Watt stereo-set-up kunt realiseren.

 

Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Merken
Nieuwsbrief
Altijd als eerste op de hoogte.
E-Mailadres:

 
Dit heeft u nu in uw mandje zitten  0 items
Waarom HiGain
  • Persoonlijk advies
  • Professionele service
  • Exclusieve instrumenten
  • Afgesteld en gecontroleerd
  • Gratis verzenden boven de €50,-
  • Veilig betalen
  • Onderhoudsbeurt t.w.v. €50,-